Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz

Pedagógusként nemcsak az iskolában, de akár otthon is gyakran kell különböző teszteket, játékokat, feladatlapokat nyomtatnom a diákjaimnak. Mivel nem vagyok hozzáértő a témában, sokáig nagyon nehéznek találtam a megfelelő eszközök kiválasztását. Az iskolában is számtalanszor belefutottam abba, hogy csíkosan nyomtat a nyomtató, vagy nagyon hamar szerelőt kell hívni a készülékhez, esetleg hamarabb fogy ki a patron, mint előzetesen kalkuláltuk. Szerencsére a férjem informatikus, így amikor otthonra is beszereztünk egy nyomtatót, sokat tanultam a segítségével. Ma már nem félek egyedül meghozni a döntést, ha nyomtatóról vagy nyomtató alkatrész beszerzéséről van szó. És hogy hogyan jutottam idáig? Elmesélem a történetünket.

Első nap az iskolában

Kezdő pedagógusként először rettegtem az összes informatikai eszköztől. Magyar nyelvet és irodalmat tanítok egy átlagos középiskolában, és ugyan az egyetemen is sok projekt feladatot kellett elkészíteni, az alap nyomtatási és fénymásolási feladatokon kívül nem sokat kellett foglalkoznom a feladatok infótechnikai hátterével. Egyedül voltam, és ugyan prezentáltam a csoportnak, általában egy-egy példányt nyomtattam csak mindenből. A legnagyobb létszám, amivel kalkulálnom kellett, az a szemináriumi létszám, ami a legnagyobb csoport esetén is legfeljebb 15-16 embert jelentett. Igen ám, de egészen más a helyzet, amikor 25-30, sokszor 35 gyerek részére kell anyagot előkészíteni!

Emlékszem az első plusz projekt feladatra, amit elő akartam készíteni a gyerekek részére. Első órát tartottam volna, és hogy időben elkészüljek az anyaggal, direkt korábban megérkeztem a tanáriba, hogy elő tudjam készíteni a nyomtatott anyagokat. Nos, hiába érkeztem jóval hamarabb, az óráról így is sikerült több, mint tíz percet késnem… Emlékszem, álltam a tanáriban a hatalmas fénymásoló előtt, és nem értettem, miért csíkos a nyomtatás, miért nem látszódnak rendesen a fénymásolatok, miért ír ki hibaüzenetet a gép… Egy rémálom volt. Szinte megszégyenültem jöttem ki a tanáriból, és elhatároztam, ez soha többet nem fordulhat elő. Így hát ahogy hazaértem, jeleztem a férjemnek, hogy a dolog nem várathat tovább magára: be kell szereznünk otthonra egy nyomtatót, hogy nyugalomban megtanulhassam legalább az alapokat.

Nyomtatót otthonra

Szerencsére a férjem már jártas az ilyesmiben, ezért a pánikolásomra adott egyetlen reakciója annyi volt, hogy szélesen elmosolyodott. Ezután elővette a laptopját,határozottan bepötyögött valamit, majd büszkén és sejtelmesen elém fordította a laptop kijelzőjét. Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu , ez az oldal nézett velem farkasszemet a monitorról. Értetlenkedve néztem rá, mégis mit akar mondani mindezzel? Ahelyett, hogy segítene, gyakorlati tanácsokkal látna el, komolyan elintézi a dolgot annyival, hogy elém rak egy teljesen ismeretlen weboldalt? Komolyan magamra hagyna és végignézné, ahogyan elbukom az IT szakzsargon és az eszközismertetők labirintusában?

Valószínűleg rendesen kiülhetett az arcomra a kétségbeesés, a düh, és a meglepettség elegye, ugyanis ahogy rám nézett, azonnal hangos kacagásban tört ki. Szorosan megölelt, adott egy puszit a homlokra, és “csacska kicsi medvém” felkiáltással gyengéden megcirógatott. (Na azért, gondoltam. Ezt azért már jobban szeretem.) Igen ám, de egy gyengéd simogatásból még nem lesz nyomtató otthonra – hogyan induljunk tovább?

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu

Elkezdtük nézegetni az oldalt, és fellélegeztem. Ezt az oldalt nekem találták ki! Barátságos nyelvezet, profi csapat – pont nekem való! Ahogy olvastam a leírást, azt éreztem, hogy az én nyelvemen beszélnek. Olyan termékleírásokat és probléma megoldásokat olvastam, amelyekhez laikusként is könnyen tudtam kötődni. A nyomtatóalkatrész.hu elsősorban tonerrel, tintapatronnal és nyomtatókellékkel foglalkozik. Eredeti és utángyártott termékek is kaphatóak a portfóliójukban. Abszolút széles a skálájuk, rengeteg lehetőség közül lehet választani. Épp ezért ha valaki hozzám hasonlatosan még nem olyan jártas a témában, érdemes úgy nekiveselkedni az oldalnak, hogy valóban rászán egy délelőttöt/ délutánt. A megszerzett tudás azonban minden percet megér!

Az oldalon rengeteg tonert lehet kapni, illetve tintasugaras és lézeres nyomtatókhoz is be lehet szerezni az oldalon keresztül az eszközöket. Sőt, festékszalagot, filmet és nyomtatópapírt is lehet venni a webáruházban. Mióta innen rendelünk termékeket, bevallom hősiesen, a papír szerelmese lettem. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer tudni fogom, mi a különbség a fotópapír és a plotter papír között, de nos, ez az idő s elérkezett. A férjemmel egy HP nyomtatónk van otthon, és mára már a tonereket is magabiztosan rendelem a nyomtatónkba. Ha elkezd csíkosan nyomtatni a nyomtató, meg tudom mondani, mi lehet a probléma. Megtanultam hallgatni a nyomtatónk jelzéseire, kezdek egyre otthonosabban mozogni a témában, és hihetetlen jó érzés. Ráadásul nagyfokú önbizalmat ad, mert az iskolában is sokkal hozzáértőbben fogok hozzá a nyomtatós, fénymásolós feladatokhoz!

Kedvezményes vásárlás, szállítás, garancia

Ráadásul a https://nyomtatoalkatresz.hu/ nagy segítség abban is, hogy pénztárcabarát módon oldhasd meg a nyomtatáshoz, fénymásoláshoz szükséges eszközök, kellékek beszerzését. Meséltem bent az oldalról és a kínálatról a kollégáknak is. Valószínűleg elég nagy lelkesedéssel melegedhettem bele ebbe az egyébként, valljuk be, nem túl érdekes, hétköznapi témába, mert az irodaszer beszerzőnk figyelmét is felkeltettem. Ő pedig felterjesztette az ötletet az igazgatónőhöz, aki támogatta a nyomtató kelléket beszerzését a webáruházból. Így már az iskolánk is rendszeres vevőjévé vált ennek a nagyszerű online üzletnek!

De hogy mi az, amiben a vásárlókat segítik? Először is, ha nagy tételben vásárolsz, nagyon fogsz örülni neki, hogy összevonható kedvezményt adnak a termékeikre. Sok online vagy fizikai üzletben találkozom hangzatos, jónak ígérkező akciókkal. Sok esetben azonban a pénztárnál derül csak ki, hogy az akció egyéb kedvezményekkel nem összevonható, vagy csak bizonyos termékekre vehető igénybe. Szerintem ez nem a legjobb stratégia, én legalábbis ilyenkor a legtöbbször teljesen csalódottan jövök ki az üzletből. Szerencsére ebben az esetben nem erről van szó: az oldalon feltüntetett kedvezmények akkor is érvényesek, ha különböző termékeket vásárolsz! Így például ha két darab vagy 3 darab terméket vásárolsz, különböző termékek esetén is számolhatsz az alacsonyabb vételárral! Ráadásul a kiszállítás minden esetben ingyenes – kell ennél nagyobb segítség, vonzóbb ajánlat?

Ráadásul az üzlet az eredeti és az utángyártott termékeikre is garanciát vállal. Nézzétek meg, az oldalon abszolút korrekt módon nyújtanak tájékoztatást a garanciáról. Mindkét esetben mellékelnek egy tesztlapot és egy kelléklapot, amelyek kíséretében érvényesíteni lehet a garanciát. Azt persze fontos tudnotok, hogy törött, fizikailag sérült terméket sajnos nem áll módukban visszavenni. Ezért minden esetben figyeljetek rá, hogy átvételkor a terméket a futár jelenlétében bontsátok ki és ellenőrizzétek! Szerencsére mi még egyetlen hibás terméket sem fogunk ki, így azt gondolom, a szolgáltatás eléggé megbízható. Eddig csak pozitív tapasztalataink voltak a webáruházzal, ezért úgy gondolom, ha egyszer hibás termékbe futnánk bele, akkor sem lenne semmi probléma. Biztos vagyok benne, hogy szó nélkül kicserélnék a hibás terméket, ha az oldalon megadottak szerint járunk el!

Nos, ti féltek még a nyomtatástól? Ne feledjétek: Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu ! Sok örömöt a vásárláshoz és a termékek használatához, nekünk bevált 🙂