Egy útnyilvántartó program, ami még anyukámnak is megy

Vajon a mai fejlesztők sokat játszottak fejlesztő játékokkal a gyerekkorukban? Fura kérdések ezek, nem is igazán tudok rá mit mondani, meg hát nyilván valahol inkább csak viccből tettem fel. Biztos, hogy sokat fejlesztették magukat korunk fejlesztői, de hogy milyen formában történt ez a gyerekkorban, azt én nem tudhatom. A mai fejlesztő játékok viszont nagyon változatosak és biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálhatja közöttük a magának valót. Én már alig várom, hogy a saját csöppségeimnek válogathassak közülük kedvemre, mert tényleg nagyon izgalmas, hogy mennyire sokféle van és milyen sok dologra meg lehet velük tanítani a gyerekeket és fejleszteni különféle készségeiket. Viszont vannak annyira egyszerű és egyértelmű dolgok az életben, amihez nincs szükség nagy tudásra, mert a korunk gondos fejlesztői igazán odafigyeltek arra, hogy amilyen szoftverek fejlesztenek, azok a lehető legkönnyebben használhatók legyenek és felhasználó barátak. Legalábbis ami a RoadRecord útnyilvántartó program dolgát illeti, biztos, hogy igazak az elmondottak.

Kezdjük rögtön az elején: aki nem tudja, hogy mit is tud egy útnyilvántartó program, az nagy valószínűséggel nem vállalkozó, vagy nincs vállalkozó a környezetében. Mondhatjuk, hogy ez egy szerencsétlen dolog, de igazából a mai Magyarországon nem könnyű vállalkozóként érvényesülni, szóval ha valaki erre azt mondja, hogy nem megy, azt is teljesen megértem. Na de, akinek mégis ismerősen cseng az útnyilvántartó program kifejezés, annak valószínűleg a RoadRecord is nagyon ismerősen hangzik. Legalábbis remélem, mert kár lenne egy ilyen ziccert kihagyni. Ez egy olyan szoftver ugyanis, ami könnyen kezelhető, még anyukámnak is menne – hála a fejlesztőknek -, és nem csak laptopon, de telefonon is egyaránt jól fut – az androidos és az iOs-es készülékeken is. Ez utóbbi is ritka dolog egy haza program esetében, de a RoadRecordról még ezt is el lehet mondani.

Aki tehát vállalkozik, az tudja, hogyha utazást szeretne elszámolni, akkor bizony szüksége lesz arra, hogy az utazásairól pontos listát, úgynevezett útnyilvántartást vezessen. Elsőre lehet, hogy ez egy egyszerű dolognak hangzik, de a gyakorlatban valahogy mégis elkallódnak adatok és aztán ott áll az ember hó végén teljesen kukán, hogy akkor most hogy is számolja ki, hogy mikor és hogy állt az autó kilométerórája. A RoadRecord ebben látta a lehetőséget és alkotott meg egy olyan útnyilvántartó programot, aminél nehéz jobbat ajánlani. Egyrészt a rendkívül egyszerű alkalmazása miatt, másrészt pedig a teljeskörűsége miatt, amit nyújt. Ebben az tetszik csak igazán, hogy tényleg még anyukám is tudná mindezt használni, ami szerintem nagy dolog. A webes felületen egyszerűen be lehet pötyögni, hogy milyen partnereink vannak, meg lehet adni, hogy milyen kilométeróra-állások vannak a hó elején és végén, aztán még azt is, hogy mikor és mennyit tankoltunk. Ha ezek megvannak, akkor nincs más teendő, mint magunkkal vinni telefonon is az applikációt és hagyni, hogy automatikusan elkészítve az útnyilvántartásunkat. Nincs is ennél egyszerűbb! Persze a végén érdemes szerintem leellenőrizni, hiszen bármilyen pontos egy gép, az emberi tényezőt nem tudja felülírni. Az viszont garantált, hogy amit a program összeállít, azt a NAV is elfogadja, ugyanis beépített NAV-ellenőr funkcióval is bír ez az intelligens szoftver.

Így aztán ha megkérdeztek, hogy nekem melyik útnyilvántartó program a csúcs, akkor egyértelmű, hogy a RoadRecordot ajánlom, mert garantáltan tud mindent, amire csak szükségem van és közben nem kerül egy vagyonba. A pontos részleteket az árral kapcsolatosan megtalálhatjátok a roadrecord.hu oldalon.