Fejlődni az autógumik téren is lehet

A testvéremnek gyermeke született, akkor megfogadtuk, hogy nem veszünk számára sok haszontalan játékot, plüss figurákat, hanem mindig az életkorának megfelelő, illetve a további fejlődését szolgáló fejlesztő játékokat ajándékozunk számára. Ezt nagyon sokáig be is tartottuk, hiszen ez mindenki érdeke, hogy szépen fejlődjön a gyerek. És ha még játszva tud több lenni és a kis elméje, mozgáskoordinációja ilyen szinten tud gyarapodni, ebben a család mindig a szülők mellett lesz és ilyen ajándékokkal lepjük meg őt, amit a szülők jónak látnak, hogy hasznára válna a gyermeknek. A hasznos, fejlesztő játékokat még mi is szívesebben vásároljunk mert tudjuk, hogy közös célért dolgozunk a gyerekért.

Mindig neten rendelünk számára játékot, de a testvérem és a férje nem csak a gyerekjátékok terén jártas, hogy mit hol lehet megtalálni, hanem az autógumik tekintetében is nagy rálátással bírnak. Ennek köszönhetően, amikor én az autómra nyári gumit kerestem, hozzájuk fordultam, hogy adjanak tanácsot hol érdemes körülnéznem.

Természetesen annál szűkebb körre gondoltam, hogy az interneten hiszen addig én is eljutottam, dehogy ők honnan szokták beszerezni ez érdekel, mivel én eléggé járatlan vagyok a témában, legalább annyi támpontot adjanak, hogy az oldalt ajánlják. Meg is kaptam az általuk jónak titulált oldalt, ahol meg is néztem rögvest a nyári gumi kínálatot. Nagyon könnyű dolgom volt, mert nyári gumi kategóriában egyrészt sok választási lehetőség van az oldalon, másrészt pedig olyan zseniális szűrőket alkalmaznak, hogy egy kattintás által, hogy bejelöltem, hogy nyári gumikat keresek, már ott is voltam a leszűkített kategóriában. Oké gondoltam, hogy ha idáig eljutottam, akkor már talán egyenesben is vagyok, picit úgy érzem némileg naivan közelítettem a dologhoz, vagy csak ez az ajánlott gumis oldal nagyon jó, és sok féle és fajta, legyen szó márkájú vagy éppen méretű nyári gumikat árusít.

nyári gumi

Majdhogynem meglőve éreztem magam, hogy most hogyan tovább, kiválasztottam egy márkát, melyről már hallottam, hogy jó minőségű, és ami alkalmas lehet az autómra felszerelve. Az oldal mintha gondolt volna a női vásárlókra is, hiszen mindent részletesen kifejtve, mintegy termékismertetés gyanánt, képpel ellátva forgalmaznak, hogy ténylegesen még a női autó tulajdonosok is könnyűszerrel ki tudják választani a nyári gumit az autójukra. Az, hogy az oldal nagyon komoly és hogy mindenben ténylegesen a vásárlóik kedvében szeretnének járni, és természetesen itt is csak segítséget tud nyújtani az pedig nem más, mint, hogy az árkategóriát és a gumik méretét is feltüntetik.  Ezzel minden segítséget megadnak az érdeklődőnek, akiből később vásárló lesz, – ahogy belőlem is az lett-, hogy könnyen és jó méretet tudjon választani. De, ami a legeslegjobb, hogy nő létemre nem kellett elmennem egy üzletben és ott a 4 darab nem könnyű gumikat pakolnom, hanem ahogyan megrendeltem házhoz jöttek a nyári autógumik. Ennél egyszerűbben nem is tudtam volna intézni, megvolt a megfelelő kontakt, akihez fordultam, hogy egy remek céget ajánljon a gumik beszerzésére, én hallgattam rá, és nem bántam meg. Amit a futár házhoz hozta a gumikat, látszott rajtuk, hogy nagyon jó minőségűek, olyanok, mint a képen, ami alapján kiválasztottam őket. Nagyon meg vagyok elégedve a céggel és barátnőimet is biztatom, hogy keressék fel az oldalt, ahol közérthető navigációval ki tudják választani az autójukra való nyári gumikat.