Super Mario az új példakép

A kisfiam imádja a számítógépes játékokat, de mivel még csak 10 éves, így én vagyok az, aki meghatározza, milyen játékokkal játszhat. Nem szeretném, ha egész nap a gép előtt ülne, meg azt sem, ha olyan agresszív játékokkal játszana, ahol le kell lőni a másikat. Igyekszem olyan játékokat válogatni neki, amik fejlesztő jellegűek. Rejtvényeket kell megfejteni, matematikai feladatokat megoldani vagy kvíz kérdésekre válaszolni. Az egyik ilyen játék során nagyon kérdés jött fel a vízszereléssel és a gázszereléssel kapcsolatban. A drága gyermekek persze nem tudott rájuk válaszolni, ezért megkért, hogy járjunk utána a dolognak. Beütöttük a Google keresőbe, hogy víz gáz fűtésszerelő. Így találtunk rá a vizgazfutesszerelo24.hu oldalára.

Nagyon hasznos oldalra bukkantam

Ez cég tulajdonképpen vízszereléssel, gázszereléssel, fűtésszereléssel és duguláselhárítással foglalkoznak, de vállalnak teljes rendszert cserét is. Több, mint 3 évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és garanciálisan dolgoznak. Éjjel-nappal hívhatóak, mivel ügyeleti szolgálatban is elérhetőek, tehát ha a bojler hajnal kettőkor dönt úgy, hogy kilyukad, akkor sem kell teljesen bepánikolni, mert ők jönnek és segítenek. Budapesten és Pest megye egész területén dolgoznak, ezen a területen pedig akár 1 órán belül kiérnek az ügyfélhez, főleg, ha SOS az ügy.

Mivel szerencsére a kisfiam nagyon érdeklődő természetű ezért elkezdtük sorra venni az egyes füleket. Marha nagy szerencsém volt ezzel az oldallal, mert mindegyik aloldalon renget hasznos információt találtunk. Amellett, hogy látszott, hogy nagyon értenek a szakmához, teljesen fogyasztható módon adják át az információkat és nem sajnálják a karakterszámot az egyes témákhoz sem.

Sok mindent tanultunk

Megtanultuk, hogy mikor van szükség csatornakamerázásra, milyen lehetséges gondok fordulhatnak elő a csőrendszerrel. Megtudtuk, hogy nagyon sokféle elnevezésű WC tartály létezik. Kiderült, hogy a kemény műanyag borítású kádakat akril kádaknak nevezik, és jól állják a sarat a vízzel, a hőingadozásokkal és vegyszerekkel szemben. Az akril kádakat két féle módon lehet előállítani, öntéssel és extrudálással. Ezzel a két eljárással minőségben majdnem ugyanolyan kádakat lehet előállítani. Annyi a különbség, hogy míg az extrudálásnál nagy nyomás során préselik ki az olvadt műanyagot a kívánt formába, az öntéses módszer esetében a nyomás elmarad.

A gyerkőcömnek nagyon megtetszett ez téma és maga a vízszerelő szakma is. Mostanában a vacsora központi témája is a víz gáz fűtésszerelés. Azóta Super Mario a példaképe és váltig állítja, hogy ha nagy lesz, vízvezeték szerelő lesz.