Fejlesszük motorunkat is egy pár minőségi új gumival

Egy jó fejlesztőjáték szinte teljesen megváltoztathatja egy gyerek perspektíváját a világgal kapcsolatban. Viszont nagyon figyelni kell arra, hogy ez a fejlesztőjáték jól legyen kitalálva és a megfelelő dolgokat továbbítsa gyermekünk számára. Én, ha meghallom azt a szót, hogy fejlesztőjáték, mindig azok a videojátékok jutnak eszembe, amik azt ígérték a szülőknek, hogy matematikában, vagy egyéb dolgokban fognak fejleszteni minket.

Sok ezek közül silány minőségű, viszont emlékszem pár olyan játékra gyerekkoromból, amik máig hasznos tudást adtak nekem. Bár észre sem veszem, de máig megmaradt, hogy miért nem szabad forró vizet lehűteni egy edényben. És ha nem lett volna ez a játék, lehet, hogy én is megjártam volna. Ezért úgy gondolom, hogy a játékos módszer talán az egyik legjobb mód a tanításra, viszont nem szabad csak erre hagyatkozni.

Az én személyiségem fejlődéséhez a leginkább a motorozás tett hozzá. Tudom, hogy ez elsőre furcsán hangozhat, de így van. Viszont rengeteg olyan plusz dolog volt, amiről kezdő motorosként nem igazán tudtam. Mint például, hogy miként lehet új gumit venni a motorra. Persze volt a közelünkben egy motoros bolt, de nem éreztem azt, hogy értelemesen el tudnám mondani a szükségleteimet. Ezért is fordultam az internethez, és nemsokára a kereséseim között feltűnt egy „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” kiírás.

A Motortire oldala szinte mindent megváltoztatott azzal kapcsolatban, hogy miként tekintek a motorokra. Már akkor nagyon szerettem motorozni, de a technikai oldalhoz nagyon nem értettem. A Motortire oldala azonban egy olyan könnyen kezelhető felületet kínál nekünk, amely segítségével a lehető leghamarabb meg fogjuk találni azokat a gumikat, amikre nekünk lesz szükségünk. A legnagyobb félelmem az volt, hogy esetleg rossz terméket veszek és nem lesz jó a járművemhez. Ezzel kapcsolatban azonban teljesen feleslegesen volt aggódnom.

Mivel a Motortire oldalán van egy motorgumi kereső. Ennek segítségével pedig pontosan meg tudjuk adni azokat a paramétereket, amik alapján keresni szeretnénk. Így csak azokat a gumikat adja ki, amik jók lesznek a motorunkhoz. Ezzel pedig nem csak az időnkön tudunk spórolni, hanem elkerülhetjük az esetleges hibákat, félreértéseket.

Nagy szerencse, hogy elérhető egy ilyen kereső funkció az oldalon, mivel a választékuk óriási és nagyon könnyen el lehetne tévedni benne. Nagyon tetszett, hogy többféle termékből is választhatok, mivel egy rendes boltban ez sokszor nem egy teljesíthető igény. Ami azonban még jobban elnyerte a tetszésemet az az volt, hogy a különböző gumik egymás alá voltak gyűjtve és rögtön el lehetett érni a legfontosabb adataikat.

A „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” feliratban olvasható „akció” részt is megtapasztaltam. Mivel olyan kedvezőek voltak az áraik, hogy őszintén nem is értem miért nem netről rendeltem a gumikat mindig is. Ehhez persze egy minimális szállítási díj is járulni fog, de ez elhanyagolható ahhoz képest, hogy mennyit fogunk spórolni vele.

A Motortire tehát rendelkezik az összes olyan tulajdonsággal, ami egy jó webshopot nagyszerűvé tesz. Azóta pedig, ha gumit kell cserélnem, már nincs bennem semmi aggodalom, vagy stressz. Egyszerűen csak rákattintok a „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” kiírásra, kiválasztom a termékeket és leadom a rendelést. Ennél egyszerűbben ezt tényleg nem lehetne elvégezni és az áru mindig pontosan érkezik.