Nem csak a gyerekek, de a weboldal is igényel fejlesztést

Vannak bizonyos kapcsolatok, legyen szó akár munka- vagy magánéleti viszonylatba, melyek kiállják az idő próbáját. Általában minél több időt töltünk el valakivel, annál szorosabbra fűződik a kötelék, azonban ez nem minden esetben igaz. Például sokan egyáltalán nem tartják a kontaktust volt osztálytársaikkal, legfeljebb 5 évente a találkozókon. Az élet megy tovább, az ember szerez új barátokat, új ismeretségeket, de az igazán szerencsésnek mondhatja magát, aki már gyerekkorától kezdve rendelkezik egy jó baráttal, akivel bármit megoszthat. Nekem is van egy ilyen barátnőm, akivel már általános iskolától kezdve egy osztályba jártunk, így úgy is fogalmazhatnánk, hogy 12 évet húztunk le együtt. Az érettségi után volt egy kis szünet, míg az egyetemet tapostuk, de utána sikerült felmelegíteni a kapcsolatot, és azóta is remekül megvagyunk. Ő fejlesztőpedagógusnak tanult, én pedig marketingesnek, ami külön jól jött, mert hamarosan a saját útját kezdte járni. Alapított egy intézményt, ami problémás gyerekekkel foglalkozik, és ebben tudtam a segítségére lenni, első sorban a vállalkozás felfuttatásában. De minden vállalkozás egy jó honlappal kezdődik, amihez a https://rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ oldal különösen jól jött.

Mivel itt érzékeny témáról van szó, így különösen fontos a megfelelő tájékoztatás. A szülők nem szeretik olyan helyre bízni a gyerekeiket, pláne ha problémásak, amiről nem tudnak semmit. Erre a célra, mármint a bemutatkozásra különösen alkalmas egy jól megszerkesztett honlap, ahonnan az érdeklődők mindent megtudhatnak, amire csak kíváncsiak. Milyen eljárásokat alkalmaz? Mi a küldetése? Milyen gyakorlattal rendelkezik? Mennyibe kerül a fejlesztés? És ezen kívül még ezer ilyen kérdés felmerülhet, amire jó esetben egy honlap remekül választ is ad. Annál kevesebb marhasággal fogják telefonon vagy e-mailben zaklatni. Még így se lehet teljesen kivédeni a dolgot, mindig lesz egy-két értetlen, aki olvasás helyett inkább odatelefonál, azonban mindenre fel kell készülni. A weboldal, mondhatni az első benyomás, és ha az nem profi, akkor a fene megette az egészet. Gyorsnak, áttekinthetőnek és könnyen használhatónak kell lennie, ami viszont tárhelyet igényel. Hacsak nem akar valaki emiatt külön milliókat befektetni, akkor a bérlés a legegyszerűbb, erre pedig a https://rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ szolgáltatása a legalkalmasabb.

Összeültünk hármasban a webfejlesztővel, és mindenki előadta, hogy mikre gondolt, mik az igényei, mire lehet számítani. A pasas mondta, hogy legalább 10 GB SSD tárhelyre van szüksége ahhoz, hogy egy igazán remekül működő oldalt tudjon szerkeszteni, és a https://rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ webhelyet is ő mutatta. Itt egy teljesen elfogadható éves díjért cserébe a kért tárhely mellé még korlátlan levelezési lehetőség és 25 hozzárendelhető domain is a szolgáltatás része, szóval keresve sem találhattunk volna jobbat. Amennyire én értek hozzá, ezt igen jónak gondolom, úgyhogy a barátnőmet is meggyőztem arról, hogy ezt válassza. Szerencsére az ügyintézés is szupergyors, nem csak a szolgáltatás, amit nyújtanak. Szóval ha valakinek tárhely bérlésre van szüksége, ide nyugodtan fordulhat!