Fejlesztőjáték egy drogériából

Eszter egy régi barátnőm, már ovi óta ismerjük egymást és elválaszthatatlanok vagyunk. Bár volt, hogy elsodort minket egymástól az élet, de ez egyáltalán nem változtatott kettőnk kapcsolatán semmit. Külföldön élt, ott is ment férjhez, ám amikor terhes lett, hazaköltöztek Magyarországra. A kisfia már 3 éves, igazi kis pasi. Abban a korban van, amikor minden érdekli, a maga kis szintjén mindent megtanulmányoz és szerencsére rendkívül okos, nagyon tanulékony.

Éppen ezért én a harmadik születésnapját nem apróztam el, vettem neki egy csomó fejlesztőjátékot. Persze nehéz dolgom volt, mert már amúgy is nagyon sok játéka volt, ami ilyen jellegű, de mindenképpen valami újdonságot szerettem volna. Vagyis hát, több újdonságot.

Van egy oldal, amit elég gyakran nézegetek, az akcioleso.hu honlapja. Ez a weboldal tulajdonképpen egy szuper jó gyűjtőhely a különböző üzletláncok online újságainak. A kutya eledeltől kezdve, a drogériákon át, egészen a cipőüzletek újságain keresztül sok minden megtalálható.

Én is mindig itt szoktam böngészni, mert egy helyen meg tudom nézni több üzlet aktuális kínálatát, sokkal egyszerűbb, mint honlapról honlapra járni. Nem sokkal a kisfiú születésnapja előtt épp nagy kozmetikai célú bevásárlás előtt álltam, így ennek megfelelően a https://akcioleso.hu/rossmann-akcios-ujsag oldalon landoltam. Ahogy böngésztem az akkor aktuális online kiadványt, feltűnt, hogy hát vannak ám itt baba dolgok is, többek között szuper jópofa fejlesztőjátékok is. Ráadásul volt, ami kedvezményes áron. Nagyon megörültem akkor ennek, mert már több nagyáruházat és plázát bejárva sem voltam teljesen elégedett a kínálattal és nem gondoltam volna, hogy majd pont ezen az oldalon, pont egy drogéria katalógusában fogok rábukkanni ilyen jó kis játékokra.

Nekem sem kellett több, azonnal fel is öltöztem és elrohantam a legközelebbi Rossmannba, a telefonommal a kezemben, rajta megnyitva az akcioleso.hu oldalával. Mert hát, úgy voltam vele, ha nem találom, amit keresek, akkor könnyedén tudok segítséget kérni az ott dolgozóktól, ha megmutatom nekik, hogy mire van szükségem.

De hát, ne fogok hazudni, nem csak a játékok miatt futottam olyan gyorsan a drogériába, hanem azért is, mert van egy szempillaspirál, amit imádok, de sajnos nagyon drága, így mindig spórolnom kell vele – átlépi az összeg a lélektani határomat. Viszont most, hihetetlenül le volt árazva, úgyhogy rögtön vettem abból is kettőt, meg még ez az is bekerült a kosaramba. Majdnem a teljes bevásárlást meg tudtam oldani akciósan.

Persze a telefonon végig ott volt megnyitva a https://akcioleso.hu/rossmann-akcios-ujsag oldala, nehogy elfelejtsek valamit.

Azt pedig gondolom mondanom sem kell, hogy a drogériában vett játékok hatalmas sikert arattak, nem csak a kis srác, hanem a szülők körében is, és kifejezetten örültek, hogy nem valamik sípolós, hangos játékot vettem.