Légtisztítót, légmosót csakis a Bestmarktról

Egy informatikus barátom hívta fel a múltkor a figyelmem a légtisztítók fontosságára. Nagyon kedves ismerősöm, és rendkívül sokat tud beszélni, ezzel számos sztereotípiát ledönt az informatikusokkal kapcsolatban. Olyannyira jól megy neki a nagy dumás mesélő szerepe, hogy saját youtube csatornája is van, ahol különböző termékeket, számítógépes játékokat próbál ki, tesztel, értékel. Persze a videói nagy részét a gamer videók teszik ki, de a múltkor találtam egy igen érdekes tesztet is a csatornáján.

A csatornán épp a Xiaomi termékcsalád légtisztítójáról mesélt. Nagyon ízlesesen volt megcsinálva, összevágva a videó, igazán tetszetősre sikeredett. Nem tudom, ez volt-e a cél, vagy részesedik a Xiaomi eladásaiból (haha), nekem mindenesetre megkapta a figyelmem a videó és a helyes kis kompakt légtisztító. Rá is írtam gyorsan, hogy hé, ez nem ér, még a végén az összes tesztelt termékedet megvásárolom, olyan hatással bír rám a marketinged! De ő elég komolyan vette a témát, eléggé bele is lovalta magát.

“Én csak egyet mondok neked: Légtisztító, légmosó vásárlás – BestMarkt!” – hangzott el a szájából a nagy marketinges szlogen. Akkorát szólt, hogy nagyobbat egy bombával sem lehetett volna robbantani. Egy pillanatra el is mosolyodtam, de hamar elkapta a mosolyt a szám széléről, mert gyorsan folytatta is. “Nem hiszel nekem?” – kérdezett vissza felhevült hangulatban. “Az igazat megvallva, mókásnak találom, hogy így felkaptad a vizet” – vallottam színt -, “elvégre, mi dolgod neked akár a Xiaomival, akár a BestMarkttal? De meg kell hagyni, jól csinálod, mert egészen kedvet kaptam hozzá, hogy én is vegyek magamnak egy ilyen jópofa párásítót!”

“Az nem csupán egy párásító, hanem légtisztító! Nevess, ha akarsz, de valóban hihetetlenül jó munkát végeznek. Nagyon sok piszkot, baktériumot kiszűrnek a levegőből! Nem véletlenül ajánlottam a csatornámon sem. De ha igazán jó terméket akarsz, akkor tényleg a Bestmarktról vásárolsz. Nem csak megbízható a választék, de az ár is nagyon jó! A keresője is nagyon szuper, igény szerint le tudod szűkíteni a keresést, hogy hamarabb megtaláld, amire szükséged van – nagyon hatékony. Ha már így belehabarodtál a Xiaomi légtisztítóba, nézd meg milyen egy Xiaomi termékek érhetők el a webáruházban!”

Úgy voltam vele, megfogadom Jenő tanácsát. Elvégre, miért ne? Mégiscsak ő a szakértő, biztosan ért hozzá. Így hát elmormoltam a szlogent: ” Légtisztító, légmosó vásárlás – BestMarkt!”, és már be is ütöttem a keresőbe a bűvös szavakat. Hamar bedobott a Bestmarkt oldalára, és tényleg tök jó légtisztító berendezéseket találtam. Az általam kinézett Xiaomi termékek kisebb helyiségek tisztítására voltak alkalmasak, de a nagyobb teljesítményű gépek akár egy több szobás lakást is simán elbírtak volna. Volt, amelyik 80 m2-en is hatékonyan működött. Egészen megtetszettek az oldal által kínált lehetőségek, így végül is bejött a marketing, én is vásároltam terméket. (Elsőre persze egy kisebbel indítottam, ami inkább egy szoba levegőjének a tisztítására alkalmas.) Én eddig vevőélménnyel rendelkezem, ti vásároltatok már a Bestmarktról?