Itt biztosan hasznos fürdőszoba tippeket találsz

Ha mást nem is, valamit biztosan a koronavírusos helyzetnek köszönhetek: sokkal több időt töltök együtt a lányommal. Lassan már persze megbolondulok a karanténtól, hiányzik az eddigi aktív életem. Őszinte leszek, nem vagyok benne biztos, hogy maradéktalanul tudjuk majd ott folytatni, ahol abbahagytuk. Szerintem pszichésen is nagy nyomot hagy majd az emberekben ez az időszak, és biztosan mindannyian sokkal óvatosabbak leszünk majd, int voltunk. Egy valamit viszont abszolút nem bánok: a plusz időt, amit most a kislányommal tölthetek.

Hogy valahogy unatkozás nélkül elüssük a ránk szakadt órákat, nagyon sokat szoktunk együtt játszani, társasozni. Van egy olyan társas játékunk is, ami lakberendezéssel foglalkozik. Tulajdonképpen a játék végére ha ügyesek vagyunk, egy komplett lakást is be tudunk rendezni! Ugyan a kislányom még csak négy éves, de nagyon jó a szépérzéke, különös érzékkel nyúl a legfurcsább bútordarabok után, amik aztán tényleg tökéletes összhangot mutatnak az elképzelt lakásban. Olyannyira megihletett a közös játék, hogy mondtam is a férjemnek, itt az ideje, hogy mi is rávegyük végre magunkat a sokat halogatott lakásfelújításra!

Ráadásul találtam egy blogot, ami nagyon jól összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, tippeket a fürdőszoba felújításhoz. “Itt nézd meg” – mondtam a férjemnek, és már mutattam is neki az oldalt, amit az imént én is elkezdtem böngészni. Elvégre, most egy kis idő is a nyakunkba szakadt, épp ideális lenne most nekivágni a nagy munkának. Ráadásul a kislányunk is biztosan nagyon élvezné, hogy megelevenedik a társasjátékos lakásfelújítósdi, amit eddig csak papíron játszottunk.

Mielőtt persze nagy sebességgel és átgondolatlanul nekiveselkednénk egy ekkora feladatnak, szerettem volna egy kicsit előkészülni a műveletre. Nőként talán nem meglepő, de az én szívem csücske a lakásban a fürdőszoba, ezért szeretnék biztosra menni, hogy a legjobb bútorokat választjuk a fürdőszobába. Szent meggyőződésem, hogy igenis sokat számít, hogy például a fürdőszoba szekrény milyen, és hogy illeszkedik a lakásba. Ha hasznos tippeket akarsz kapni ehhez, itt nézd meg, mit javasol a blog szerzője. Nekem nagy segítségemre volt az oldal a felkészülésben.

Legelőször is átgondoltam, egyáltalán milyen méretbeli megszorításaink vannak. Viszonylag kicsi a fürdőszobánk, sarokkádunk van, ezért az esztétikum mellett mindenképpen olyan szekrényt szeretnék, amibe pakolni is megfelelően lehet. Azt hiszem, mi kénytelenek leszünk a legjobban kihasználni a teret, ezért a mosdókagyló alá és fölé is jó lenne majd szekrényt kialakítani. De az a megoldás is nagyon tetszik, hogy a szekrénybe esetleg már belerejtsük a szennyes kosarat is. Sokkal esztétikusabb, praktikusabb, és helytakarékosabb lenne így. Ti kedvet kaptatok a fürdőszoba felújításhoz? Ha neked is szükséged lenne a tanácsokra, itt nézd meg a tippeket: https://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-szekreny-a-furdoszoba-trendek-alappillere.html .