Fejleszteni mindent lehet

Szülőként nagyon fontos, hogy a gyermekünket tudjuk fejleszteni. Ehhez elengedhetetlen az is, hogy erről tanuljunk. Hiszen a gyermeket gondozni és fejleszteni tudás nélkül lehetetlen feladat. Ezért már a várandósság 9 hónapjában érdemes lehet utána olvasni, hogy mik azok a dolgok, amikkel a legjobbat tehetjük gyermekünknek. Nagyon jó fejlesztőjátékok is vannak otthonra, ezért ha erre is nyitottak vagyunk, akkor ezekből is kipróbálhatunk párat. Azonban nem szabad túlzásba se esni. Hagyni kell a gyereket élni, játszani szabadon. Muszáj, hogy megtapasztalja milyen a gondtalan gyerekkor, hogy később ebből tudjon majd építkezni.

Ha otthonra nem is veszünk fejlesztőjátékot, mert feleslegesnek vagy túl drágának tartjuk, akkor sincs semmi gond. Az óvodákban és a fejlesztő órákon ezek mindenképp meg fognak jelenni majd. Sőt, otthon akár mi magunk is feltalálhatjuk magunkat, mert nagyon sok tevékenység tudja fejleszteni a gyerekeket. Egy a lényeg: ne hanyagoljuk el a gyereket semmilyen téren se!

Ameddig nem volt gyerekem, addig a vállalkozásomat tekintettem annak. Mindent megtettem a fejlődése érdekében és azon voltam, hogy minél hamarabb minél nagyobb sikerre vigyem. Ehhez elengedhetetlen volt néhány reklámeszköz is, hogy az induló vállalkozásomat minél többen megismerjék. Mivel nem csak az online eszközökkel akartam élni, ezért a molinó is bekerült a képbe. A colornyomda.hu megvalósította álmaim molinóját. Olyan egyedi és figyelemfelkeltő molinóval fordultam hozzájuk, ami megosztó tud lenni. Nem szeretem az átlagosságot és mindenképp ki akartam tűnni a tömegből, a Color Nyomda csapata pedig ebben segített nekem. Szerencsére még tetszett is nekik az ötletem, ezért örömmel valósították meg az elképzelésemet.

Én személyesen a budapesti üzletükben kerestem fel őket, de online is leadhatod a megrendelésedet. Hogy biztosan egyértelmű legyen számukra a kívánságod, feltöltöttek egy leadási segédletet is a honlapjukra, hogy kevesebb félreértés lehessen és gördülékenyen mehessen a munka.

molinó

Miért pont a Color Nyomda csapatát választottam a molinó elkészíttetéséhez?

– Már több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek.

Ennek köszönhetően akármilyen kéréssel is fordulj hozzájuk, rögtön tudni fogják hogyan valósítsák meg.

– Profi szakemberek alkotják a csapatukat.

Mindenki azt a munkát végzi, amihez a legjobban ért. Így nem csak élvezik is a munkát, de ennek hála a legjobbat tudják nyújtani.

– Az ügyfeleik kiváló véleménnyel voltak róluk.

Minden egyes alkalommal, amikor új szolgáltatást veszek igénybe, akkor meg szoktam nézni a véleményeket. Ezek alapján általában már tudok döntést hozni. A colornyomda.hu oldalon nagyon sok visszajelzés megtalálható, ezért bőven volt mire alapoznom. Ezekből a véleményekből az derült ki számomra, hogy nagyon megbízhatóak, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül és ügyfélközpontúan gondolkoznak. Ha mindez nem lenne elég, akkor pedig még referencia képeket is lehet látni a weboldalon. Ezzel a kettővel pedig már nem lehet kérdés, hogy együtt akarunk-e dolgozni velük. Számomra a vélemények és a képek is nagyon meggyőzőek voltak. Végül pedig nem kellett csalódnom bennük, mert pontosan azt kaptam, amit vártam.

– Nagyon sokfajta termék elkészítését vállalják.

Szinte minden olyan nyomdai terméket el tudnak készíteni, amit csak szeretnél. A teljesség igénye nélkül pár példa, hogy miket vállal a Color Nyomda csapata: szórólapok, molinó, névjegykártya, prospektus, bélyegző, matrica, könyvkötészet, karszalag, jármű dekoráció, kiállítási eszközök stb.

Mint látható, a Color Nyomda csapata nem csak kiváló szakemberekből áll, de amit kínálnak, az is egyedülálló. Nem riadnak meg a merészebb és az egészen egyedi ötletektől sem. Ofszet nyomtatási technológiával dolgoznak, és a kreatív csapatot fiatal munkatársak erősitik, ezért szerintem egyáltalán nem tartanak attól, hogy esetleg nem fogják tudni teljesíteni a kérésedet.

Ha érdekelnek a nyomtatással kapcsolatos hírek, és szívesen olvasol ebben a témában, akkor nem kell mást tenned, mint felmenni a colornyomda.hu oldalára. Itt olvashatsz aktualitásokat, megismerheted a display gyártás menetét, a plakát nyomtatás rejtelmeibe is beleláthatsz, és még a molinó gyártását is meglesheted. Nekem főként az utóbbi volt nagyon érdekes, ezért ezt egyből el is olvastam anno.

Ismerd meg Te is a Color Nyomda csapatát!