A kerékpározás hasznosabb, mint a fejlesztőjátékok

Kisfiamnak egészen születése óta rengeteg fejlesztőjátékot vásároltunk. Férjem mostanában a logikai játékok világába próbálja beavatni Bencét, én pedig a kreatív irányt szeretném erősíteni nála. Vettem is neki egy festőkészletet, és egy mini állványt is, amire a vásznat tudja tenni. Ám hamar rá kellett jönnöm, hogy a kisfiunk az aktív gyerekek közé tartozik, akik nem igazán tudnak tíz percnél többet egy helyben ülni. A festményeket is mindig félbehagyja, és helyette inkább a szabadban tölti az idejét, például kerékpározással. Végül is ezt nem bánom, hiszen a szabadtéri tevékenységek a leghasznosabbak az egészség fenntartása érdekében, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről.

Mi is szeretünk biciklizni, de sajnos kevés az energiám a gyerek mellett, ezért is váltottam nemrég elektromos kerékpárra. Ez egy nagyszerű alternatíva, ha szeretnéd átélni a biciklizés élményét egy könnyedebb és kényelmesebb módon. Ha érdekel a téma, akkor tudok is ajánlani egy weboldalt ahol a legjobb modellek közül válogathatsz. Természetesen a saját biciklimet is innen vásároltam, meg a Bencéét is. Ha van családod, akkor ezen az oldalon bármilyen életkorú gyermek számára találsz megfelelő közlekedési eszközt a műanyag kismotortól kezdve egészen a profi, felnőtt kerékpárig.

Az elektromos kerékpár részleg áttekintését pedig különösen ajánlom, ha esetleg még mindig hagyományosat használsz. Én nem bántam meg a váltást, leginkább azért, mert ez az eszköz könnyebbé teszi a mindennapi utamat a boltba vagy a munkába. Úgy érzem, hogy amikor ezen a biciklin ülök, akkor sokkal jobb a tartásom, mint régen. Ez az elektromos kerékpár speciális kialakítása miatt lehet. Az ülés is rendkívül kényelmes, pedálozni meg szinte nem is kell, a motor teljesen átveszi ezt a feladatot. Nekem csak annyi a dolgom, hogy élvezzem az utazást, meg persze figyeljek a forgalomra.

Ha tőlük rendelsz, akkor van lehetőséged házhoz szállításra, vagy akár személyes átvételre is. Én az utóbbit választottam, ugyanis nem lakunk olyan messze a dunaföldvári üzletüktől. A rendelt elektromos kerékpár egy nap alatt meg is érkezett a boltjukba, és a következő napon már át is vehettem náluk. Ez egy jó kis családi programnak bizonyult, Bence nagyon élvezte a bicikli- és motorboltot. Mielőtt hazahoztuk volna a kerékpárt, tettem vele egy próbakört, hogy ellenőrizzük, minden rendben van-e. Nagyon meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy ilyen könnyen tudom majd kezelni elsőre is. Azt sem vártam, hogy ennyire gyorsan lehet menni vele, akár 25 km/h sebességgel is! Volt egy pont, amikor kicsit megijedtem, és majdnem elvesztettem az egyensúlyomat és a kontrollt a kormány fölött. Szerencsére a bolt munkatársai nagyon türelmesek és kedvesek voltak. A kisfiam kérésére megengedték, hogy az egyik elektromos robogóval is tegyünk egy kört. Szerintem ez egy hatalmas élmény volt számára, és az biztos, hogy visszatérünk még hozzájuk.

Mint látjátok, sosem lehet elég korán elkezdeni a gyerekek sportos és környezettudatos életmódra való nevelését. Szülőkként pedig nagyon élvezzük az elektromos kerékpár által nyújtott lehetőségeket, és terveink szerint egy második biciklit is rendelünk majd hamarosan, ami a férjemé lesz. A motorbolt.co.hu-nak köszönhetően kényelmesebb lett az életünk, és úgy érzem, hogy egy fontos lépést tettünk egy modernebb és zöldebb jövő felé. Remélem, hogy sok más családnak is példát tudunk mutatni ezzel.