Fejlesztőjátékok helyett csak a csavarok érdeklik a gyereket…

Bence most lett hatéves, végre elkezdte az első iskolai évét. Gondoltam, ennek örömére veszek neki valami nagyfiús játékot, amivel el tud szórakozni délutánonként. Elmentünk a játékboltba, és végigsétáltunk az építős részlegen, de ő azt mondta, az nem kell neki, ilyen már van otthon. És milyen igaz, ott a több láda építőkocka, de soha nem játszik velük, helyette mindig a szerszámosládámat bütyköli, ezen belül is leginkább a csavarok érdeklik. Így hát üres kézzel mentünk haza, de ekkor eszembe jutott a csavarholding.hu, ahonnan a kiegészítőimet szoktam rendelni. Szükségem lenne új csavarokra, hiszen a gyermekem mindig eltünteti azokat, amikre éppen szükségem van. Munkámból kifolyólag pedig sokat kell szerelnem, és jó az, ha van elég mindenből, és nem ér majd kellemetlen meglepetés.

Egyébként nagyon ajánlom ezt a céget, szerintem ők Magyarországon a legjobbak, főleg a csavarok minőségét tekintve. Ráadásul folyamatosan fejlesztik a technológiájukat, hogy minél tökéletesebb termékeket hozzanak létre. Szerintem nagyon fontos egy cég számára, hogy mindig próbáljon fejlődni. Igaz, nem lehet minden tökéletes, de be kell bizonyítani azt, hogy mindig tudnak valami újat mutatni. Ez nekik sikerült! Nagyon tetszik a festési módszerük, valamint a sokféle szín, amit ajánlanak. Bencének is megmutattam az oldalt, és az ő tetszését is elnyerték a színes csavarok. Lehet, hogy rendelek majd neki is egy kis csomaggal a gyűjteményébe. Az biztos, hogy építész vagy szerelő lesz ebből a gyerekből!

Azért is jó az oldalukon vásárolni, mert itt mindent egy helyen megtalálsz. A csavarok mellett még egyéb szerszámokat és kiegészítőket is forgalmaznak, amikre szükséged lehet a munkád során. Például az összes speciális fúrószáramat is náluk vásároltam, valamint a csavarhúzóimat és a mérőeszközeimet is.

Legutóbb egy fürdőszoba felújításában segítettem, ehhez pedig kellett egy új vágó és csiszolókorong a gépembe. A rendelés leadása után három nappal már meg is érkezett a csomag, aminek nagyon örültem, mert sokkal több időre számítottam. Így a tervezettnél hamarabb el is kezdhettük a munkát, és az ügyfelünk nagyon elégedett volt. A korongok szuper élesen működtek, eddig egy problémám sem volt velük, és tudom, hogy sokáig fogom majd használni őket. Azon gondolkodtam, hogy jó lenne egy gyémánttárcsát is beszerezni, mert a közeljövőben majd betonnal is lesz dolgom.

Ha pedig a csavarokról beszélünk, akkor az én kedvenceim a rozsdamentes darabok, mivel ezekkel van a legkevesebb probléma. Biztos van a házadban egy pár régi, rozsdás csavar, ami cserére szorul. Ezeket érdemes rozsdamentesre váltani, hogy szebben mutassanak a lakásodban, és a bútoraid, tárgyaid hosszabb életet kapjanak. Én ezt már meg is tettem a mi házunkban, hisz számomra egy rozsdás vagy lötyögő csavarnál nincs rosszabb látvány. A weboldalon a csavarok címke alatt találod meg a különböző kategóriákat, ezen belül a rozsdamentes csavarokat is. Itt szintén rengetegféle opciót kapsz arra, hogy kiválaszd a számodra tökéletes darabot. Ha pedig kérdésed támad, akkor hívd bizalommal az oldalon található számot! Nekem nagyon sokat segítettek az első rendelésem előtt.

Dicsérhetném még őket egy pár oldalon keresztül, de szerintem többet mond az, ha te magad is szétnézel a boltjukban, és tőlük rendelsz, ha szerszámokra vagy csavarokra van szükséged. Hidd el, a minőség és precizitás náluk garantált! A családban pedig immár két ember is tudja ezt bizonyítani: Bence fiam és én.