Már tudom, melyik a legjobb laptop szerviz

Az utóbbi nyolc évben elég sokat játszottam gyerekjátékokkal. Hogy miért? Mert van egy tíz éves unokahúgom, aki a legokosabb, legcukibb kislány, akit csak ismerek. Tényleg nagyon okos, nem elfogultságból mondom. Szerencsére a szülei tisztában vannak a modern technológia előnyeivel, ezért bátran hagyják a kislányt, hogy nyomogassa a laptopot. Igaz, leginkább különböző fejlesztőjátékokkal és programokkal szórakoztatja magát. Részben ennek is eredménye az, hogy lassan jobban beszél angolul, mint én. Nagyon sokat használja a gépet, sokat tanul a segítségével.

De sajnos valami probléma lett a géppel, bekapcsolt, de a képernyő sötét maradt. Így keresniük kellett egy helyet, ahol megjavítják, de szerencséjükre meg is találták az egyik legjobb laptop szervizt.

Budapesten vitték be a XIV. kerületben lévő pcmentor üzletébe. Van egyébként az első kerületben is egy boltjuk, oda is be lehet vinni a problémás laptopokat.

És hogy miért mondták azt, hogy ez a legjobb laptop szerviz?

Hát egyfelől azért, mert nagyon kedvesek és készségesek voltak velük az üzletben. Elmondták nekik, hogy több oka is lehet ennek a problémának. Miután otthagyták a szervizben a gépet és megnézték, felhívták az unokahúgom szüleit, és kiderült, hogy az alaplappal voltak gondok, olyannyira, hogy szükséges volt annak cseréje.

Természetesen, mivel egy drága laptopról volt szó, inkább kicseréltették az alaplapot, minthogy új gépet vegyenek. Arról volt szó, hogy 3-20 nap, míg megtörténik a javítás, ez függ például az új alaplap beszerzésétől is. Végül egyébként alig több, mint egy hetet vett igénybe a dolog, és negyvenezer forintba került az alaplapnak a cseréje. Ami valljuk be, olcsóbb, mint egy új laptop.