Porszívó is lehet játékosan fejlesztő eszköz jó taktikával

Természetesen tudok olyan eszközöket is említeni, amelyek a gyermekek fejlesztését illetően valóban, bizonyítottan jeleskednek és céljukat több, mint tökéletesen betöltik. Azonban azt is gondolom, hogy az igazi hősöket és megoldásokat a helyzet szüli, tehát ha esetleg valami cseppet unortodox megoldásnak tűnik, attól még nem kell rögtön elvetni azt. Arra gondolok leginkább, hogyha valamilyen fejlesztő eszközt még nem címkéztek fel ezekkel a jelzőkkel, attól még az nem jelenti azt, hogy mondjuk egy Porszívó ne lehetne fejlesztő eszköz. Nem mondom, hogy szokványos, azt sem mondom hogy minden korosztály számára ideális. De azt viszont mondom, hogy az én esetemben valóban fejlesztően hatott.     

A Porszívó ugyanis könnyen megtaníthat arra, hogy miért vigyázzunk mindig egy fokkal jobban a környezetünkre – hát persze, hogy azért, hogy aztán könnyebb legyen azt tisztán tartani és ne kelljen arra hosszú órákat szánni, hogy minden tiszta maradjon a házban. Szerintem ez egy nagyon fontos tanulság, bár az is igaz, hogy a megfelelő eszközökkel gyorsabban megy a munka.

Például egy szállodában más léptékben van szükség a Porszívóra, mint mondjuk egy háztartásban. Éppen ezért ott leginkább ipari, profi eszközöket szoktak használni, olyanokat, amiket például a GreenWay Magyarország Kft. ad bérbe. Ez egy olyan magyar cég, ahonnan nem csak bérelni lehet különböző nagyteljesítményű takarító gépeket, hanem szervizhálózat is van, tehát ha valami bedöglik, arra is tudnak megoldást kínálni.

Az a Porszívó persze, amit itt lehet kapni nem pontosan olyan, mint a tipikus háztartási gép. Már persze a kialakítása simán lehet hasonló, mint a háztartási gépeké, a teljesítménye azonban nagy valószínűséggel sokkal komolyabb. A bérelhető Porszívók között most speciális 3 típus található meg, amelyből kettő tényleg hasonlít az otthoni darabokra. Az egyik a Taski Jet névre hallgat, míg a másik az Aero széria egyik remek darabja. Utóbbiból jön a harmadik darab is, ami szintén az Aero szériába tartozik, azonban ez már más formát ölt, mint a tipikus otthoni eszközök.

Ha valaki valóban nagy teljesítményű gépeket keres, annak szerintem ez remek lehetőség, mert tényleg komoly szívóerővel bírnak. Azt gondolom, hogyha valamilyen speciális igényről van szó, akkor meg aztán pláne szerencsés, hogy a greenwaykft.hu-tól lehet bérelni ezeket a gépeket. Van még mellette tisztítógép az oldalon, meg kárpittisztító is, szóval ha esetleg komolyabb és komplexebb a takarítási feladat, akkor is meg lehet oldani könnyedén ezekkel az eszközökkel. Az meg aztán már főleg csak hab a tortán, hogy itt nem pusztán nagy teljesítményről van szó, hanem egyébként arról is, hogy akár eco üzemmódban, ultracsendesen is lehet használni a berendezést, szóval egyáltalán nem biztos, hogy a nagy teljesítmény a nagy zajt is hozza magával.

Minden egyéb műszaki paramétert, ami esetleg döntő érv lehet a Porszívó kapcsán meg lehet találni a greenwaykft.hu oldalon. Itt aztán minden megvan, hogy milyen tartozékokat tudnak adni a géphez, vagy hogy milyen teljesítménnyel és milyen zajszinttel működik, de még persze az is megtalálható rajta, hogy milyen tanúsítványokkal rendelkezik a berendezés (CE, TÜV). Szóval aki valóban komolyan gondolja, hogy kéne neki egy komolyabb Porszívó legalább csak egy bérlés erejéig, annak szerintem jó szívvel tudom ajánlani, hogy böngéssze az említett webet, mert itt minden bizonnyal talál olyat, ami neki megfelelő minőségű és teljesítményű. És higgyétek el, hogy a porszívó igenis jó fejlesztő eszköz, akár az egész család számára a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Porszívó