Fejlődj a karrieredben!

A fejlesztőjátékokról leginkább nővéremtől hallottam sokat, aki gyerekekkel foglalkozik. Nekem még ilyen fiatalon távolinak tűnik a gyerekvállalás, de amikor ezekről a dolgokról mesél, egészen izgatott leszek, mert nagyon kreatívak, és design szempontból is lenyűgözőek ezek a játékok. Mi minden lehet fejlesztőjáték? Bármi, ami egy adott készséget fejleszt egy gyermeknél, nem kell, hogy a korosztályától elmaradjon: ma már így nevezünk minden olyan játékot, ami kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy például a gyermek motorikus képességei fejlődnek a használata során. Ha valaha gyerekem lesz, biztos, hogy nagyon oda fogok figyelni ezekre a dolgokra. Meg még anyát is meg fogom kérdezni, hogy ez az én időmben hogy is volt… Tudom, hogy manapság sok olyan dolognak van “divatja”, aminek régen nem. Aztán mégis felnőttünk valahogy…

Egyelőre nem a gyerek-téma foglalkoztat, hanem valami egészen más. Itt az ideje annak, hogy az új félév kezdetével munkát vállaljak. Alapvetően már vágyom is arra, hogy szakmai kihívások érjenek – kell már az a diákmunka -, másrészt azonban örülnék a saját bevételnek is, néha már a szüleim is célozgattak rá. Úgy gondolom, hogy sokat tud jelenteni az, ha az ember a maga ura tud lenni ilyen értelemben – akár még egy közös albérletet is ki tudnék bérelni a barátaimmal – akiknek köszönhetően megismertem a TopiWork Iskolaszövetkezetet, ahol ők nagyon hamar találták meg a hozzájuk tökéletesen passzoló állást. A legjobb, hogy a weboldalukra mindig felkerülnek a legújabb pozíciók, és egy csomó területről, különböző beosztásban, más-más típusból lehet válogatni a munkák között. Hogy mire is gondolok pontosan? Van például teljes állás, részmunkaidős és alkalmi jellegű meló is. Ezen felül akár gyakornoki pozíciókat is megcsíphetünk, ami egyenes utat jelenthet egy későbbi főálláshoz az egyetemi szakunkhoz kapcsolódóan. Valamint természetesen választhatunk teljesen más jellegű dolgot is, akár könnyű fizikai munkát, de akad otthonról végezhető meló is. IT, mérnöki vagy PR-os diákmunka? Csak győzz válogatni a jobbnál jobb ajánlatok között! Ha sokat számít az órabér, márpedig miért ne számítana, akkor nem kell aggódnod: az állásoknál a menüpontokba szedett fontos tudnivalók között megtalálod az adott pozícióhoz tartozó órabért is, így mindig tudhatod majd, hogy mire számíthatsz. Ha bármilyen alapvető kérdésed merülne fel a diákmunkát illetően – mert esetleg ez az első, hogy ilyet keresgélsz -, akkor ajánlom a honlapon a tájékoztatókat, de az Iskolaszövetkezet elérhetőségein közvetlenül az ott dolgozóktól is kérdezhetsz.

Ha tehát kell egy diákmunka, ami jól fizet és jó körülményeket biztosít, akkor szívből ajánlom a TopiWork Iskolaszövetkezetet. Jómagam már meg is pályáztam online pár állást, ami nagyon egyszerű volt, pár kattintás az egész, ha már megvan a naprakész önéletrajzod!